Oikein rakennettu silta kestää

Organisaation tunnettuuden rakentaminen ja tuotteistaminen vaativat pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä. Kartaksi tarvitaan aina hyvä strategia, joka osaa kertoa mitkä tavoitteet valitsemme.
Matka ei kuitenkaan jatku, ellemme osaa myös toteuttaa strategiaamme käytännössä. Pitää huolehtia, että kaikki tietävät minne olemme menossa ja miksi. Meidän tulee tehdä oikeita asioita ja tehdä ne mahdollisimman kustannustehokkaasti.
Kun käytettävissä ovat rajalliset resurssit, on tärkeätä valita kumppani, joka aidosti perehtyy organisaation toimintaan ja toimintaympäristöön. Kumppani, joka huolehtii, että organisaation tavoitteet saavutetaan. Kumppani, joka osaa rakentaa karttojen lisäksi täysin uusia teitä ja kestäviä siltoja.
Mainostoimisto Double on tällainen kumppani. Markkinoinnin ja viestinnän osaaja, sillanrakentaja hyvien strategioiden ja tehokkaan täytäntöönpanon välillä.
Vahvan kokemuksemme myötä näemme roolimme myös sillanrakentajana yksityisen ja kolmannen sektorin välillä. Molemmissa on erityislaatuista osaamista ja ajatuksia, jotka vastuullisesti ja ammattimaisesti hyödynnettyinä avaavat uusia mahdollisuuksia. Uusia teitä ja uusia siltoja.
Yhteistyö Mainostoimisto Doublen kanssa on ollut alusta asti jouhevaa, rennon välitöntä ja myös lopputulosten valossa erittäin palkitsevaa. Erityisesti Doublen kehittämä verkkosivuston suunnitteluprosessi on osoittautunut luotettavaksi malliksi tuottaa niin rakenteeltaan kuin ilmeeltäänkin asiakkaan tarpeisiin vastaavia verkkosivustoja.
- Ilkka Juuso, MetaVisual Oy
Doublen idearikkaat naiset ymmärsivät meitä paremmin kuin hyvin ja osasivat koota puolikkaatkin lauseemme kokonaisiksi ajatuksiksi. Saimme avaimet käteen – ja enemmänkin. Se sopi erinomaisesti kiireiseen arkeemme. Näin helppoa ei ole mainostoimiston kanssa asiointi ollut koskaan!
- Leena-Maija Mecklin, Solupak Oy
On ollut hienoa saada innovatiivista voimaa yritykseni identiteetin vahvistamiseen ja potkua seuraaviin askeliin.
- Salme Mahlakaarto, ID Mahlakaarto Oy

Älä usko meitä!

Sinulle toimintamme näkyy kunnioituksena organisaatiosi toimintaa kohtaan, kunnianhimona työmme tason suhteen, syvempien merkitysten ymmärtämisenä sekä ihmisten ja lupausten arvostamisena. Mutta älä usko puhettamme. Katso asiakaskommenteista mitä meistä on sanottu.
Copyright © Advertising Agency Double 2014 , All rights reserved. Contact – Taina Luoto + 358 44 054 5450 //
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2020 Mainostoimisto Double