Strategia

Kaipaatko apua markkinoinnin, viestinnän tai verkkoläsnäolon strategioiden luomiseen tai päivittämiseen? Entäpä miten olet ajatellut niiden toteuttamisen? Kuka huolehtii, että laadittujen strategioiden toimenpidesuunnitelmat toteutuvat?
Mainostoimisto Double on strateginen kumppanisi, joka osaa auttaa myös organisaatiotasi strategian tehokkaassa jalkauttamisessa sekä tarjoaa asiantuntevat koulutus- ja konsultointipalvelut.
Lue lisää strategian merkityksestä osiosta

Graafinen suunnittelu

Graafisella suunnittelulla on väliä, se on paljon muutakin kuin pintaa, väriä, elementtiä ja muotoa. Se on design-osio, joka yhdistää toimivuuden, tuotannollisuuden, sisällölliset tavoitteet ja luo lisäarvoa kauneudellaan.
Hyvin suunniteltu ja ammattimaisesti toteutettu visuaalisuus johtaa vahvaan ja hyvinvoivaan brändiin.
Käänny puoleemme, kun tarvitset ammattitaitoista graafista suunnittelua. Kauttamme saat graafiset ohjeistot, yritysilmeet, esitteet, lehdet, muut julkaisut, verkkosivut sekä koulutuksen ja konsultoinnin.

Markkinointi

Olemme markkinoinnin kokonaisvaltainen kumppanisi. Tuemme organisaatiotasi brändinhallinnassa, laadimme mm. brändiohjeistoja, yritysilmeitä, graafisia ohjeistoja ja brändiportaaleja.
Toteutamme kampanjat niin, että sen kaikki osat tukevat toisiaan. Radio, televisio, verkko ja printti ovat meille tuttuja mainonnan kanavia.
Tilaisuuksien suunnittelussa ja toteutuksessa saat meiltä kaiken tarvittavan – oli sitten kyse tuotejulkistuksesta, messuista tai asiakas- tai henkilöstötilaisuudesta.
Tuotamme tehokkaasti yksittäiset työkalut kuten kalvoesitykset, yritys- ja tuote-esitteet, referenssimateriaalit, ilmoitukset, käyntikortit ja bannerit.
Palveluihimme kuuluu myös markkinoinnin asiantuntijana toimiminen osana organisaation tiimiä. Meiltä saat myös nopeasti kaipaamasi tilapäisavun sekä monipuoliset koulutus- ja konsultointipalvelut.

Viestintä

Kauttamme saat viestinnän laajat palvelut lähtien koulutuksesta ja konsultoinnista aina yksittäisiin projekteihin ja toimenpiteisiin.
Autamme sinua sisäisen, ulkoisen, sidosryhmä- ja asiakasviestinnän haasteissa.
Toimitamme asiakas-, jäsen- ja henkilöstölehtiä haluamassasi laajuudessa: voit hankkia meiltä ammattitaitoisen konseptoinnin, visuaalisen ja sisällön suunnittelun, projektinhallinnan, toimitustyön, taiton, painatuksen ja jakelun. Syvemmin lehden toimittamisesta pystymme kertomaan sinulle lehtikoulussamme.
Tuotamme sisältöä sähköisiin ja perinteisiin medioihin, hallitsemme viestinnän eri tyylit sekä tarjoamme viestinnän tilapäisavun. Palveluihimme kuuluu myös viestinnän asiantuntija oman organisaatiosi tarpeisiin - osaksi omaa tiimiä, halutuksi ajaksi ja haluttua tavoitetta täyttämään.
Toteutamme verkkoprojektit tinkimättömän konseptimme mukaisesti ja huolehdimme, että verkkoläsnäolosi on aina tavoitteellista ja suunnitelmallista.

Tietoisku

Oikotietä verkko-onneen ei ole

Tuloksekas verkkoprojekti vaatii onnistuakseen monen osatekijän hallintaa. Korkeatasoinen luova suunnittelu ja uusimpien tekniikoiden hyväksikäyttö eivät yksin takaa, että verkkoläsnäolo on tavoitteiden mukaista. Toki niilläkin voi päästä pitkälle.
Uskomme kuitenkin vahvasti, että laadukkaimmat verkkoprojektit ovat lisäksi täsmällisen projektinhallinnan, ammattitaitoisen strategisen työskentelyn ja tinkimättömän asenteen tuotosta. Tästä syystä olemme kehittäneet verkkoläsnäolon hallintaan järjestelmällisen ja oleelliset palaset sisältävän toimintamallin, jossa organisaatiosi on aktiivisesti mukana.
Organisaatiosi kannalta onnistunein lopputulos vaatii kovaa työtä – mutta kuka haluaisi hyvää, jos voi saada juuri oikean?
Copyright © Advertising Agency Double 2014 , All rights reserved. Contact – Taina Luoto + 358 44 054 5450 //
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2020 Mainostoimisto Double